Onze merken

byEloise

byEloise werd in 2014 in Londen opgericht. Het begon allemaal met de zoektocht naar een haarelastiekje dat er geweldig uit zou zien en lang mee zou gaan. We konden het niet vinden! Dat is toen we onze Bangle Bands ontwikkelden, en we zijn best tevreden met het resultaat.

Voor ons gaat het erom iets te maken dat mensen niet alleen nodig hebben, maar ook echt leuk vinden. Vergeet dunne haarelastiekjes die breken of hun rek verliezen, onze haarelastiekjes houden zelfs het dikste haar stevig op hun plaats (om nog maar te zwijgen van een veel langere levensduur). Onze armbanden zijn niet zomaar haarelastiekjes, maar zien er prachtig uit zowel in je haar als om je pols.

We zijn op een missie om een alledaagse essential om te zetten in een modeaccessoire. In je haar of om je pols, de byEloise bangle bands zijn gemaakt om te schitteren voor elke gelegenheid.

Met liefde,
door Eloise

www.byeloise.eu

HOLMM

HOLMM is een hoogwaardig kinder en dames kledingmerk met de ambitie om luxe voor de 21e eeuw opnieuw te definiëren. Ontworpen met een informele benadering van elegantie, is ons doel om vakmanschap te combineren met Scandinavische eenvoud, om ontwerpen van hoge kwaliteit te creëren met een blijvende aantrekkingskracht die je voor altijd zult koesteren.

De eigenaar en creative director achter HOLMM. is Marie-Louise Fischer. Diep geworteld in haar design-DNA zit de liefde voor verfijnde natuurlijke materialen, hoge kwaliteit, comfort en vakmanschap. De HOLMM. merk is de uitdrukking van haar verlangen om mooie ontwerpen en klassieke stijlen te creëren. Onze kledingstukken zijn gemaakt van zachte, natuurlijke materialen.

www.holmm.dk

Milk x Soda

Op zoek naar kinderaccessoires? Laat ons je voorstellen aan Milk x Soda. Het Australische merk biedt unieke accessoires die vol flair en karakter zijn.
Hun eigenzinnige naam weerspiegelt hun eigenzinnige stijl, met iets in het assortiment voor elk kind.
Geen doorsnee merk, met de accessoires van Milk x Soda ben je verzekerd van iets echt leuks en origineels.

www.milkxsoda.com

Sunjellies

Sun Jellies is een klein onafhankelijk Brits bedrijf opgericht in 2012 door het echtpaar Kelly en Nick.

Vintage jelly bags, geïnspireerd op originele ontwerpen uit de jaren 50 tot 90. Ongelooflijk veelzijdig en praktisch, er zijn talloze manieren om een Sun Jellies-tas te gebruiken.

Deel je leukste foto’s van jouw SunJellies-momenten met ons via instagram @ekmodeagenturen @sunjellies #sunjellies

www.sunjellies.com